Cursuri actorie

Se spune despre teatru că ar fi precum o casă cu două uși: una pe care intri, iar celalata pe care îți iei zborul. Un curs de actorie te ajută să înțelegi că foarte mult din forța ta personală constă în carisma ta, în unicitatea ta.

Arta de a fi actor implică nu doar adoptarea unui rol prin vorbire și mișcare, ci și capacitatea de a investiga și a înțelege profunzimea emoțională, resorturile intime ale personajului reprezentat. În mod implicit, și pe ale tale. Ei bine, aici vrem să ajungem împreună. Fiind o îndeletnicire ce conține foarte multă combustie interioară, teatrul are uimitoarea capacitate de a ilumina, de a aduce înțelegere în relația dintre "a oferi și a primi".

Putem aborda acest curs în două posibile moduri. Ca atare, am creat 2 module:

Pro Act e modulul în care deprinderile care țin de arta actorului, de la tehnica vocală și exprimarea corporală până la prezența scenică se șlefuiesc prin exerciții independente și dedicate.

Play Act e modulul în care întreg bagajul de cunoștințe și aptitudini presupus de jocul actoricesc se deprinde prin lucrul efectiv la un rol din cadrul unei piese de teatru. La finalul cursului, veți juca efectiv rolurile respectiv în cadrul unui spectacol de teatru pus în scenă împreună.

NEWSLETTER

Ne bucurăm să fii în comunitatea noastră :)

Abonează-te