Despre noi

Înțelegem teatrul în chip roditor, în formula extinsă a acestei arte. Unul dintre roade se referă la dezvoltarea personală prin acest act artistic, la descoperirea profundă a celui de lângă tine, la relaționare și, în cele din urmă, folosind un termen mai „corporate”, la teambuilding.

Suntem, așadar, bucuroși să împărtășim și angajaților din companii din experiența noastră de traineri. Ducem așadar acest „techne” inspirat de muze către o zonă pur practică, către aceea de eficientizare a muncii din companii.

Direcțiile sunt, credem noi, mai mult decât necesare: dezvoltarea eficientă a relațiilor între membrii unei echipe, conectare, dezvoltarea încrederii în sine și în ceilalți, dezvoltarea abilităților de comunicare, coordonare, totul cu multă veselie.

Sub semnul ZMEE Corporate am creat, așadar, programe de teambuilding și cursuri de actorie destinate îmbunătățirii personale, dar și colective a abilităților oamenilor din companii.

Ne numim ZMEE (nu „zmeie”) pentru că dincolo de corectitudine gramaticală e libertatea și curajul de a face lucrurile altfel, e îndrăzneala de a înălța gândul până în zenitul bucuriei de a fi împreună într-un fel unic. Ne plac forța și vulnerabilitatea, în egală măsură. A noastră, a voastră și a podurilor ce se construiesc între noi.

Suntem flexibili, deschiși și foarte curioși. Vă simțim la fel. Haideți!

NEWSLETTER

Ne bucurăm să fii în comunitatea noastră :)

Abonează-te